Workshops
Omhoog

 

Dagworkshop Tibetaanse bewegingsleer
In Tibet worden al eeuwenlang diverse bewegingsleren beoefend om gezond te blijven. In deze workshop komen twee hiervan aan bod. 
Lu Jong, Tibetaanse helende yoga en Tog Chöd, Tibetaanse zwaardyoga. Twee heel verschillende maar elkaar aanvullende bewegingsvormen. In de flyer hieronder worden ze uitgelegd.
Lu Jong wordt gegeven door Joke van Beest. Erwin Overgoor geeft Tog Chöd. Beiden zijn gecertificeerd docent.

Data:     zondag 25 juni
Tijd:       10 - 15:30
Plaats:   Heidestein 1, Driebergen
Kosten:  € 60,- voor de dagworkshop inclusief Aziatische lunch

Opgeven op info@eris-yoga.nl. Dan krijg je nadere informatie toegestuurd.
Vragen kun je hier ook stellen of je kunt bellen naar 0343-512 856.

Klik op de flyer om deze in het groot te zien. 

Informatie over Erwin Overgoor en Tog Chöd kun je vinden op www.vreedzamekrijger.com
Laat je niet afschrikken door het filmpje. Het wordt rustig aangeleerd.

Joke van Beest stelt zich hieronder voor.

   
"Waarom Lu Jong? Lu Jong brengt aangename warmte, een glimlach op mijn gezicht. En rust, energie, ruimte, kracht, begrip en geduld en flexibiliteit. Door mijn eigen ervaringen met de werking van Lu Jong beoefening ben ik geïnspireerd geraakt om deze Tibetaanse helende yoga door te geven. 
De overdracht van Lu Jong van leraar op leerling vindt al meer dan 8000 jaar plaats. Ik ben dan ook ongelofelijk dankbaar in de gelegenheid te zijn om deze levende leringen rechtstreeks te mogen ontvangen van de Tibetaanse leraar, arts en monnik Tulku Lobsang (www.tulkulobsang.org) en Lu Jong educator Monique van den Brink (www.lujong4life.nl). Begin 2017 ben ik officieel gecertificeerd door Tulku Lobsang als Lu Jong I teacher na een driedaags theoretisch en praktisch examen.(www.Lujong.org).
Lu Jong is voor iedereen uitvoerbaar. Het vraagt slechts 15 tot 45 minuten om de basis- of uitgebreide serie bewegingen uit te voeren. Regelmatige beoefening kan je lichaam en je leven transformeren." 

"May the practice of Lu Jong reduce the suffering op people" ~Tulku Lobsang